Colors@Home Woonvaria, jouw eigentijdse woonwinkel

Colors@Home Woonvaria is een familiebedrijf dat in 1966 op de terp in Wommels is gestart. Sinds 1995 staat de winkel aan De Lange Baan 10 in Wommels. In 2014 hebben Johan en Joke Delfsma de zaak overgenomen, een enthousiast koppel dat je graag van deskundig advies voorziet. Bij Colors@Home Woonvaria vind je alles voor het inrichten van je woning onder één dak. Wij zijn specialist op het gebied van pvc-vloeren, laminaat, tapijt, vinyl, marmoleum, binnen- en buitenzonwering, horren, behang en gordijnen. Wij leveren de merken M-flor, Ambiant, Interfloor, BeCe, Multisol, Sigma, Novilon en nog veel meer. Verf kun je bij ons op bestelling verkrijgen.

Wij adviseren je graag

Wij zijn jouw interieurspecialist. Nieuwe gordijnen, een nieuwe vloer, andere raamdecoratie, horren of zonwering, met ons advies creëer je het interieur dat bij jou past. We komen bij je thuis voor gratis advies of je brengt een bezoek aan onze winkel. Wat jou maar het beste uitkomt. Wij adviseren graag!

Wij doen graag een stapje extra

Bij Colors@Home Woonvaria staan kwaliteit, service en persoonlijk contact voorop. Wij willen je zo optimaal mogelijk van dienst zijn. Dat begint met een ruime keus in onze winkel, een eigentijds en compleet aanbod en een team van vakmensen dat graag dat stapje extra voor je zet. Met Colors@Home Woonvaria haal je een woninginrichting specialist in huis.

Service

Goede service leveren staat bij ons hoog in het vaandel. Natuurlijk ontvangen we graag complimenten, maar heb je op- of aanmerkingen dan zorgen wij ervoor dat ze worden opgelost. Service stopt niet bij de aankoop, daarna gaat onze service gewoon door!
Kijk rustig rond in onze winkel en vraag ons alles wat je wilt weten over woninginrichting. Ons werk is pas af wanneer jij tevreden bent.

Bij Woonvaria ben je aan het juiste adres. Vakmanschap, kwaliteit, goede service én persoonlijk contact, daar staan wij voor!