Raamdecoratie maakt het verschil

Geef je huis met raamdecoratie van Woonvaria een geheel eigen uitstraling. De keus uit raamdecoratie is enorm. Wij hebben rol- en vouwgordijnen, duo-rolgordijnen, plissé, duette, paneelgordijnen en jaloezieën in alle kleuren, materialen en patronen die je maar wenst.

Onze collectie raamdecoratie hebben we onlangs uitgebreid met schitterende shutters van ons eigen merk Colors. Kom langs in onze winkel en laat je verbazen door de sfeer die shutters kunnen creëren in je huis. Met de lichtspelingen van shutters krijg je het gevoel in het buitenland te wonen. Raamdecoratie houdt niet alleen de felle zon buiten, maar je creëert er ook nog eens de juiste sfeer mee in je huis.

Uniek bij Woonvaria is het merk KeJe, de ideale oplossing voor kunststof draaikiep-ramen. Duettes in een frame monteren wij op het raam met een magnetische plakstrip. Ontsierende schroeven zijn niet meer nodig.

Bij Woonvaria heb je onder meer de keuze uit de merken Velux, BeCe en Multisol. Alle raamdecoratie leveren we op maat! Wanneer je dat wilt, komen we bij je thuis alles opmeten, zodat we zeker weten dat je de juiste maat raamdecoratie krijgt geleverd. Onze vakmensen komen de raamdecoratie bij jou thuis monteren.

Portfolio